Nieuw Project Zencity Curacao

Wij zijn op dit moment nog druk bezig met het verzamelen van alle gegevens over het nieuwe project genaamd Zencity Resort. Het resort is zeer centraal gelegen tussen Salinja en Seaquarium beach..

ZenCity is een resort met 24-uurs beveiliging, centrale faciliteiten, praktische diensten die het woongenot veraangenamen en een zorgservice waarvan naar behoefte gebruik gemaakt kan worden.

Zo vindt u er niet alleen een complete indoor en outdoor fitnessruimte, zwembad, minimarket, restaurant, bar en bibliotheek maar ook een sauna, stoombad, whirlpool en wireless internet in het gehele resort. Een fysiotherapeut, arts, tandarts en homeopaat hebben er hun praktijk.

Wanneer wij klaar zijn met het verzamelen en online zetten van deze gegevens, sturen wij een nieuwsbrief naar iedereen die zich hiervoor heeft aangemeld. Heeft u zich al aangemeld? U kunt hiervoor het mini-formuliertje aan de linkerkant van deze pagina gebruiken. Alleen uw e-mail adres hebben we nodig, u krijgt dan automatisch een bericht wanneer er een nieuwbouw project is toegevoegd op onze website. 

Datum: 07 Maart 2009